Namera o oddaji nepremičnine v brezplačno uporabo

Krajevna skupnost Šempas, Šempas 136, 5261 Šempas, objavlja namero o oddaji v brezplačno uporabo nepremičnine:

- Poslovni prostor v 1. nadstropju stavbe z naslovom Šempas 136, STARA ŠOLA, za kulturno umetniške dejavnosti

Za oddajo v brezplačno uporabo navedene nepremičnine bo sklenjena neposredna pogodba za obdobje 5 let z odpovednim rokom največ 6 mesecev. Pogodba o brezplačni uporabi bo sklenjena po poteku 20 dni od objave te namere na spletni strani Krajevne skupnosti Šempas. 

Poslovni prostori bodo oddani v brezplačno uporabo za opravljanje kulturno umetniške dejavnosti v javnem interesu. V primeru brezplačne uporabe je najemnik dolžan plačati obratovalne stroške in sicer do 15. dne v mesecu za pretekli mesec.

Ponudba za brezplačno uporabo mora vsebovati podatke o ponudniku in nepremičnini. Ponudba se odda na naslov: Krajevne skupnosti Šempas 136 ali na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Pisna ponudba za brezplačno uporabo mora biti oddana na pošti najpozneje 5.11.2018 do 12 ure, upošteva se datum in uro na priporočeni pošiljki, oziroma na navedeni elektronski naslov najpozneje 5.11.2018 do 12.00 ure. 

Pogodba o brezplačni uporabi bo sklenjena s ponudnikom, ki izpolnjuje zakonske pogoje za brezplačno uporabo poslovnega prostora in deluje v Šempasu. Ponudnik mora kot dokazilo priložiti odločbo Ministrstva za kulturo Republike Slovenije, s katero izkazuje, da ima status nevladne organizacije v javnem interesu na področju kulture.

Kontaktna oseba za dodatne informacije je Barbara Kante predsednica KS Šempas (e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , tel.:041 768 480

Krajevna skupnost Šempas na podlagi objave te namere ni zavezana k sklenitvi pogodbe o oddaji predmetnih nepremičnin v brezplačno uporabo oziroma lahko do sklenitve pravnega posla (pogodbe) postopek kadarkoli ustavi.

 

Hitro iskanje

Zemljevid