SREČANJE STAREJŠIH KRAJANOV V ŠEMPASU

Organizacija Rdečega križa Šempas že vrsto let organizira srečanje starejših krajanov v Šempasu. Srečanje se je udeležilo okrog 70 krajanov , kar je precejšnje število. Marsikomu to srečanje veliko pomeni saj se dobijo s svojimi prijatelji s katerimi delijo skupne spomine, in si s tem izboljšajo svoje družabno življenje. Zelo dejaven organizacijski odbor, poskrbi za odlično organizacijo. Krajane sprejmejo z nageljnom, poskrbijo za kvalitetno hrano in pijačo pa tudi za plesno glasbo. Kulturni program pripravijo otroci OŠ Šempas, amaterski domači igralci pa popestrijo s skeči že tako lep večer.

Izvedba srečanja je povezana tudi z določenimi stroški, zato se zahvaljujemo vsem, ki so finančno ali kakorkoli pomagali, in s tem omogočili k uspehu druženja.

Krajevna organizacija Rdečega križa Šempas

Šempaski tabor – 150 let, okrogla miza

Več

Srečanje starostnikov v Šempasu 2016

Lokalni odbor rdečega križa je organiziral srečanje starostnikov v Kulturnem domu Šempas. Zbralo se je lepo število ljudi , ki so bili pogoščeni z okusno večerjo in domačimi vini.

Na odru se je zvrstilo kar nekaj nastopajočih mladih glasbenikov, ki so razveselili prisotne s svojo glasbo. Domača amaterska igralka  se je predstavila z monodramo in navdušila prisotne. Med nami je bil tudi predsednik rdečega križa Nova Gorica g. Ambrožič, ki je bil zelo zadovoljen z prireditvijo. Domačim organizatorjem gredo vse pohvale za organizacijo lepega večera.

Srečanje starostnikov 2016

Več

Srečanje starejših krajanov 2014

KORK – Krajevna organizacija rdečega križa Šempas

Vsako leto v mesecu oktobru se članice KORK Šempas potrudimo in priredimo srečanje starejših krajanov. Letos je bilo že šestnajsto(16) srečanje zapovrstjo.
Krajani se srečanj radi udeležijo, saj se nekateri ne videvajo po več mesecev. Ob bogato obloženih mizah, obujajo spomine in se seznanijo o novih dogodkih v vasi.
Pri izvedbi nam priskočijo na pomoč KS Šempas, TD Šempas in posamezniki s svojimi prispevki, zato vsem iskrena hvala.
Udeležencem srečanja in vsem ostalim krajanom želimo srečno še naprej v življenju in nasvidenje prihodnje leto.

Šempas , nedelja 26.10.2014      KORK Šempas

Nekaj utrinkov z srečanja.

Več

Srečanje starejših krajanov 2013

Nekaj utrinkov iz srečanja starejših občanov.

Več

Srečanje starejših krajanov

Predsednica KORK Šempas je na začetku pozdravila vse prisotne posebej pa še nove 70. letnike, kateri so se udeležili srečanja,in seveda tudi predsednico KS Šempas gospo Damjano. Zahvalila se je tudi vsem donatorjem in članom KORK,ki so omogočili izvedbo srečanja,in se ob enem tudi obvezala da se bo ob pomoči članov odbora trudila da se tradicija srečanj ne prekine.

Več

Defibrilatorji AED

DEFIBRILATORJI AED v Krajevni skupnosti Šempas.

Več

Bibliobus

Razpored obiskov bibliobusa (potujoče knjižnice) v Šempasu.

Več

Zbirni center za kosovne odpadke

Urnik zbirnega centra:

Ponedeljek: od 10.00 do 12.00
Sreda: od 14.000 do 17.00
Sobota: od10.30 do 12.00

Hitro iskanje

Zemljevid