Božiček in Dedek mraz v Šempasu

Konec decembra naše otroke obiščeta Božiček in Dedek Mraz , v organizaciji Turističnega društva Šempas. Ob zanimivem programu , ki ga pripravijo otroci iz Osnovne šole in Vrtca Šempas, dobra moža obdarita otroke iz področja , ki ga pokriva Osnovna šola Šempas. Dobrotnika  ne pozabita tudi na starostnike, saj jih vsako leto obiščeta in obdarita na njihovih domovih.

Božiček in Dedek mraz, 2021

Obisk Božička in Dedka Mraza v Šempasu, december 2021

Več

Obisk Božička in Dedka Mraza v Šempasu, december 2019

Turistično društvo Šempas, že petnajsto leto zapored organizira obisk Božička in Dedka Mraza, ter obdaritev otrok s področja , ki ga pokriva Osnovna šola Šempas. Kar nekaj let že pripomorejo k zanimivi prireditvi z svojimi nastopi otroci iz Osnovne šole in Vrtca Šempas. Letos je otroke razveselila tudi igralska skupina KU-KUC z igrico za otroke Medeni čudež, in pritegnili otroke k sodelovanju pri predstavi ter skupnemu rajanju. Tudi letos je bila dvorana KD Šempas napolnjena, kajti svoje otroke so prišli pogledati starši, pa stari starši, pa …

Gledalci v nabito polni dvorani so bili navdušeni, kajti poleg ostalih nastopajočih so tudi voditelj prireditve in oba dobra moža odlično opravili svojo vlogo. Sredstva za darila je dolga leta prispevalo samo Turistično društvo Šempas, zadnja leta pa tudi KS Šempas, že četrto leto pa sta se z prispevki pridružili tudi KS Ozeljan- Šmihel in KS Osek- Vitovlje, kar je pohvale vredno.

Vsem, ki so kakorkoli pomagali, da so otroci lahko veseli se iskreno zahvaljujemo.

Turistično društvo Šempas

Obisk Božička in Dedka Mraza v Šempasu, december 2019

Več

Obisk Božička in Dedka Mraza v Šempasu, december 2018

Turistično društvo Šempas, že petnajsto leto zapored organizira obisk Božička in Dedka Mraza, ter obdaritev otrok s področja , ki ga pokriva Osnovna šola Šempas. Kar nekaj let že pripomorejo k zanimivi prireditvi z svojimi nastopi otroci iz Osnovne šole in Vrtca Šempas. Letos je otroke razveselila tudi plesna skupina EL1plesna scena z igrano plesno predstavo: Z zvezdico v plesni svet, v kateri so nastopali tudi otroci iz OŠ Šempas, ki se udeležujejo plesnih vaj. Letos je bila dvorana KD Šempas še posebej napolnjena, kajti svoje otroke so prišli pogledati starši, pa stari starši, pa….. 

Gledalci v nabito polni dvorani so bili navdušeni, kajti poleg ostalih nastopajočih so tudi voditelj prireditve in oba dobra moža odlično opravili svojo vlogo.

Sredstva za darila je dolga leta prispevalo samo Turistično društvo Šempas, zadnja leta pa tudi KS Šempas, že četrto leto pa sta se z prispevki pridružili tudi KS Ozeljan- Šmihel in KS Osek- Vitovlje, kar je pohvale vredno. 

Vsem, ki so kakorkoli pomagali, da so otroci lahko veseli se iskreno zahvaljujemo.

Turistično društvo Šempas

Obisk Božička in Dedka Mraza v Šempasu, december 2018

Več

Božiček in Dedek Mraz v Šempasu, december 2017

Turistično društvo Šempas, že štirinajsto leto zapored organizira obisk Božička in Dedka Mraza, ter obdaritev otrok s področja , ki ga pokriva Osnovna šola Šempas. Kar nekaj let že pripomorejo k zanimivi prireditvi z svojimi nastopi otroci iz Osnovne šole in Vrtca Šempas, letos pa je otroke razveselilo tudi Miškino gledališče Ku- Kuc z predstavo Rudolf in praznične kremšnite, gledalci v nabito polni dvorani so bili navdušeni.

Sredstva za darila je dolga leta prispevalo samo Turistično društvo Šempas, zadnja leta pa tudi KS Šempas, že tretje leto pa sta se z prispevki pridružili tudi KS Ozeljan Šmihel in KS Osek Vitovlje, kar je pohvale vredno. 

Vsem, ki so kakorkoli pomagali, da so otroci lahko veseli se iskreno zahvaljujemo.

Turistično društvo Šempas

Bozicek DedekMraz

Več

Božiček in Dedek Mraz v Šempasu, december 2016

Turistično društvo Šempas, že trinajsto leto zapored organizira obisk Božička in Dedka Mraza, ter obdaritev otrok s področja , ki ga pokrivata Osnovna šola in Vrtec Šempas. Kar nekaj let že pripomorejo na prireditvi z nastopi otroci iz Osnovne šole in Vrtca, zadnja leta pa tudi plesna skupina ADC, ki uči otroke plesati po krožkih v šoli, letos pa je za otroke čaral tudi čarodej Roman Černe. Sredstva za darila je dolga leta prispevalo samo TD Šempas, zadnja leta pa tudi KS Šempas. Lani in letos sta se s prispevki pridružili tudi KS Ozeljan Šmihel in KS Osek Vitovlje, kar je pohvale vredno.

Vsem, ki so kakorkoli pomagali, da so otroci lahko veseli se iskreno zahvaljujemo.

Turistično društvo Šempas

Božiček in Dedek Mraz 2016

Več

Defibrilatorji AED

DEFIBRILATORJI AED v Krajevni skupnosti Šempas.

Več

Bibliobus

Razpored obiskov bibliobusa (potujoče knjižnice) v Šempasu.

Več

Zbirni center za kosovne odpadke

Urnik zbirnega centra:

Ponedeljek: od 10.00 do 12.00
Sreda: od 14.000 do 17.00
Sobota: od10.30 do 12.00

Hitro iskanje

Zemljevid