KOMEMORACIJA V ŠEMPASU

V petek 25.10. , je Osnovna šola Šempas v sodelovanju z ZB Šempas in KS Šempas ,v rahlo muhastem vremenu, organizirala komemoracijo ob Spomeniku padlim borcem ob Osnovni šoli. 

Otroci so pod vodstvom mentoric predstavili lep program, predstavil se je tudi šolski pevski zbor in nekaj glasbenikov in glasbenic iz vrst učencev. Prisoten pa je bil tudi praporščak Zveze borcev Šempas. Ob odsotnosti predsednice zveze borcev, je par besed  povedala predsednica Krajevne skupnosti Šempas. Program je bil umirjen in spoštljiv do oseb, ki so zabeležene na Spomeniku padlim borcem, avtorja Marka Pogačnika.

Šempaski tabor – 150 let, okrogla miza

Več

Komemoracija

V lepem sončnem vremenu  je osnovna  šola Šempas, v petek 28.10., organizirala komemoracijo ob Spomeniku padlim borcem ob Osnovni šoli. Otroci so pod vodstvom mentoric pripravili lep program, predstavil se je tudi šolski pevski zbor in nekaj glasbenikov. Prisoten je bil praporščak Zveze borcev Šempas, par besed pa je povedala tudi predsednica Zveze borcev Šempas. Program je bil umirjen in spoštljiv do oseb, ki so zabeležene na Spomeniku padlim borcem, avtorja Marka Pogačnika.

Komemoracija ob Spomeniku padlim borcem

Več

Defibrilatorji AED

DEFIBRILATORJI AED v Krajevni skupnosti Šempas.

Več

Bibliobus

Razpored obiskov bibliobusa (potujoče knjižnice) v Šempasu.

Več

Zbirni center za kosovne odpadke

Urnik zbirnega centra:

Ponedeljek: od 10.00 do 12.00
Sreda: od 14.000 do 17.00
Sobota: od10.30 do 12.00

Hitro iskanje

Zemljevid